top of page

Göteborgs Stora Fotopris

 

Skärgården i bild

 

Fotofestivalen i Göteborgs Skärgård 2014/2015 hoppas vi ska bli starten på en årligen återkommande bildfestival nära havet.

 

I år startar vi i liten skala med en pristävling, fotoutställning, workshops och kurser i naturfoto. Temat är skärgården, naturen och mötet mellan hav, land och människor. 

 

Vi tar också gärna emot idéer och förslag till kommande arrangemang och utställningar. Några teman kan vara de fyra årstiderna., Höstfärger, snö, is, vår, vind, fyrar, kulturlandskap, bildberättelser och porträtt.

 

Ett spännande tema för kommande workshops och utställningar kan vara dokumentärfotografi och möten mellan människor och kulturer på stränder i olika världsdelar.

 

Andra ämnen kan vara konstfotografi, vattensport, segling, fiske,  båtliv, dykning, undervattensbilder, och sällsynta fågelarter som berguv och tornfalk.

 

Anmäl er gärna till våra arrangemang som ni hittar högst upp på sidan och under rubriken nyheter

 

Föreningen Ax

 

Föreningen Ax är en ideell förening som vill verka för ett rikt kulturliv, hållbar utveckling och levande uttrycksformer i text, bild, film, musik och fotografi.

 

Sammarbetspartner och sponsorer:

 

Föreningen Ax, Caliber Film & Reportage AB, Villa Solviken, Näringslivsgruppen på Göteborg o Co, Tobias Dahlin, Dext och Pensionat Styrsö Skäret.

 

  • Twitter Clean
bottom of page